{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Lilek vejcoplodý: K čemu je dobrý a jak s ním nakládat v kuchyni?

Lilek není typicky českou plodinou, přesto si získal oblibu pro svou univerzálnost a v našich obchodech i kuchyních se celkem ustálil. Jeho houbovitá konzistence z něj dělá skvělého „přebírače“ chutí a hodí se zejména k dalším plodinám čeledi lilkovité. Jaké zajímavosti o něm můžeme říci?

  • zdravá strava
  • hubnutí
  • zelenina

Mohlo by vás zajímat

Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email