{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Chřest chutná i pomáhá, musí se ale umět správně připravit

Možná, že ho vídáte v obchodě či na trhu, ale zatím kolem něj jen nedůvěřivě procházíte. Nejspíš jste už někde četli, že chřest je vyhledávanou lahůdkou a navíc je mimořádně zdravý. Jenže nevíte, co si s ním v kuchyni počít, neznáte jeho chuť, a tak se zrovna nehrnete k tomu odnést si jej k pokladně. Co o chřestu potřebujete vědět, abyste mu dali šanci?

  • zelenina
  • chuť
  • jaro

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email