{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Přednosti indické kuchyně: Proč nám indická jídla tak chutnají a prospívají zároveň?

Je aromatické a velmi chutné, není nám po něm těžko, nemáme po něm hodiny hlad a jakmile dojíme jedno, cítíme nutkavou potřebu dát si další… Indické jídlo má schopnost získat si každého, kdo jej jednou okusí. Skvělé je, že vedle výtečné chuti nabízí i četné zdravotní výhody. Čím je indická kuchyně typická a v čem prospívá našemu zdraví?

  • zdravá strava
  • zelenina
  • tradice

Mohlo by vás zajímat

Bezpečné užívání alobalu v kuchyni. Proč je jedna strana lesklá a druhá matná?
Anafylaktický šok – jak se projevuje a jaká se podává první pomoc?
Kreatin: zázračný doplněk stravy nebo vyhozené peníze?
Pšeničné klíčky nepatří jen do ranní kaše. Olej prospívá ekzematické pokožce a krepatým vlasům
Syndrom suchého oka: co je jeho příčinou a jak vypadá doporučená léčba
Repelenty proti hmyzu: jak fungují, jaké máme druhy a co má nejvyšší účinnost?
Zánět šlach: co ho způsobuje a jak na jeho léčbu?
Jaké doplňky stravy vybrat, když plánujete těhotenství, máte doma puberťáky, nebo vám táhne na šedesát
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email