{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Přednosti indické kuchyně: Proč nám indická jídla tak chutnají a prospívají zároveň?

Je aromatické a velmi chutné, není nám po něm těžko, nemáme po něm hodiny hlad a jakmile dojíme jedno, cítíme nutkavou potřebu dát si další… Indické jídlo má schopnost získat si každého, kdo jej jednou okusí. Skvělé je, že vedle výtečné chuti nabízí i četné zdravotní výhody. Čím je indická kuchyně typická a v čem prospívá našemu zdraví?

  • zdravá strava
  • zelenina
  • tradice

Mohlo by vás zajímat

Rady pro začínající běžce: intervaly, tempo, regenerace nebo volba kroků
Znáte renkon? Tato exotická potravina má silnou tradici v Číně a mnoho prospěšných účinků na zdraví
Chyby chronických dietářek, kterých byste se měly vyvarovat
Krémová hrachová kaše s karamelizovanou zeleninou
Trápí vás po jídle migrény, nevolnosti nebo vyrážka? Možná máte nedostatek enzymu DAO
Pravidla sázení rajčat v květnu – kdy je zasadit a jak o ně pečovat?
Těhotenská cukrovka: Komu hrozí, jak se diagnostikuje a jak se léčí
Co jsou homeopatika, na jakém principu fungují a jak souvisí s placebem?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email