{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Co se stane, když začnete vynechávat v jídelníčku mléko, maso nebo lepek

Již nějakou dobou je trendem eliminovat z jídelníčku určité skupiny potravin, ať už ze zdravotních, hubnoucích nebo etických příčin. Pokud je to dáno od lékaře a trpíme určitým onemocněním, které nám nedovoluje některé potraviny jíst, je to v pořádku. Ale co ti ostatní? Mají k tomu opravdu ty správné důvody, nebo jde jen o velkou bublinu a pouhý hit dnešní doby?

  • lepek
  • mléčné výrobky
  • vápník

Mohlo by vás zajímat

NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Zažívací potíže po dietních chybách: Jak si rychle pomoci?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email