{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Ovoce v nás kvasí a maso hnije. Jak je to doopravdy?

Různé výživové styly či jednotlivci nás neustále přesvědčují o tom, že by se některé potraviny neměly kombinovat, protože to vede k nežádoucím procesům v těle. Velmi rozšířený je také mýtus o hnití masa ve střevech. Jak je to z fyziologického hlediska doopravdy?

  • zdraví
  • zdravá strava
  • trávení

Mohlo by vás zajímat

Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email