{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Ovoce v nás kvasí a maso hnije. Jak je to doopravdy?

Různé výživové styly či jednotlivci nás neustále přesvědčují o tom, že by se některé potraviny neměly kombinovat, protože to vede k nežádoucím procesům v těle. Velmi rozšířený je také mýtus o hnití masa ve střevech. Jak je to z fyziologického hlediska doopravdy?

  • zdraví
  • zdravá strava
  • trávení

Mohlo by vás zajímat

Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email