{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Potraviny, které byste neměli znovu ohřívat v mikrovlnce

Je skvělé navařit si dopředu a hotové jídlo už potom před samotnou konzumací jen ohřát v „mikrovlnce“. Existují ale jídla, která byste takovým způsobem upravovat neměli. Mohou se totiž stát toxickými. Víte, která to jsou?

  • zdraví
  • zdravá strava
  • bezpečnost potravin

Mohlo by vás zajímat

Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Zářivá pleť bez mastnoty: Jak si vybrat správný opalovací krém pro mastnou pleť?
Hormony vzhůru nohama? Jak zvládnout návaly horka a další potíže po čtyřicítce!
Dlouhé řasy a husté obočí? Příroda má recept!
Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Tejpování proti vráskám: Hit, který hýbe internetem
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email