{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Konzervované potraviny: Jaké můžeme konzumovat bez obav?

Konzervované potraviny představují velké téma a předmět mnohých diskuzí. Jedni tvrdí, že jsou méně výživné než čerstvé potraviny, že obsahují škodlivé složky a je lepší se jim vyhýbat. Jiní je hájí, když tvrdí, že součástí zdravé stravy být mohou. Kde je tedy pravda?

  • zdraví
  • zdravá strava
  • bezpečnost potravin

Mohlo by vás zajímat

Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email