{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Konzervované potraviny: Jaké můžeme konzumovat bez obav?

Konzervované potraviny představují velké téma a předmět mnohých diskuzí. Jedni tvrdí, že jsou méně výživné než čerstvé potraviny, že obsahují škodlivé složky a je lepší se jim vyhýbat. Jiní je hájí, když tvrdí, že součástí zdravé stravy být mohou. Kde je tedy pravda?

  • zdraví
  • zdravá strava
  • bezpečnost potravin

Mohlo by vás zajímat

Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Zářivá pleť bez mastnoty: Jak si vybrat správný opalovací krém pro mastnou pleť?
Hormony vzhůru nohama? Jak zvládnout návaly horka a další potíže po čtyřicítce!
Dlouhé řasy a husté obočí? Příroda má recept!
Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email