{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Kypřicí prášek, kvasnice či kvásek: Jak to všechno funguje?

Vůně čerstvého chleba je něco, čemu málokdo odolá. Letní sezóna se nese ve znamení ovocných koláčů, bublanin a buchet. Dnes a denně v kuchyni používáme ingredience, které nám v pečení pomáhají. Víte ale, co se v mísách a troubách opravdu děje? A jaký je třeba rozdíl mezi kváskem a kvasnicemi?

  • zdraví
  • zdravá strava
  • domácnost

Mohlo by vás zajímat

Jak zasklení balkonu ovlivňuje kvalitu vzduchu v bytě a vznik plísní
Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email