{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Vegeta a bujón: připravte si dochucovadla doma, bez éček

Dochucovadla mohou být v kuchyni záchranou, ale zároveň nepřítelem pro vaše tělo. Většinou bývají plné glutamátů a dalších „éček“, které dokáží v organismu nadělat pěknou paseku a zacvičit s chuťovými buňkami. Proto si zkuste vyrobit vlastní. Jak na to?

  • zdravá strava
  • domácnost
  • zelenina

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email