{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jak při vaření zachovat co nejvíce vitamínů a minerálních látek?

Nejenom vaření, ale také skladování nebo krájení má vliv na obsah vitamínů a minerálních látek v potravinách. Z toho důvodu bychom neměli být lhostejní k tomu, jak s potravinami zacházíme. Máme pro vás několik tipů!

  • zdraví
  • zdravá strava
  • vitamíny

Mohlo by vás zajímat

Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Rodiče pozor: Tohle jsou svačiny, se kterými u dětí nejen vyhrajete, ale uděláte i něco pro jejich zdraví
Houby a dieta: Jíte je správně, nebo děláte častou chybu, která brání hubnutí?
Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Zářivá pleť bez mastnoty: Jak si vybrat správný opalovací krém pro mastnou pleť?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email