{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Rostlinné náhražky vytlačují živočišné potraviny. Stojí za to jim dát šanci?

Salám ze sójy, jogurt z kokosu nebo máslo z palmového tuku. Rostlinné náhražky hýbou českými obchody. Měli bychom je začlenit do svých jídelníčků? Které vybírat a na které si naopak dát pozor?

  • životní styl
  • zdravá strava
  • mléčné výrobky

Mohlo by vás zajímat

Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email