{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Rostlinné náhražky vytlačují živočišné potraviny. Stojí za to jim dát šanci?

Salám ze sójy, jogurt z kokosu nebo máslo z palmového tuku. Rostlinné náhražky hýbou českými obchody. Měli bychom je začlenit do svých jídelníčků? Které vybírat a na které si naopak dát pozor?

  • životní styl
  • zdravá strava
  • mléčné výrobky

Mohlo by vás zajímat

Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email