{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Malý průvodce světem dýní: Jaká se hodí na vydlabání a jaká do polévky?

Dýně jsou u nás poslední roky v kurzu stále více. Nejen, že se pomalu začínají spojovat i s našimi „dušičkami“, ale hojnější využití nacházejí také v kuchyni. Jak to s nimi vlastně je? Z kolika druhů můžete vybírat a proč se dýně spojuje zrovna s Halloweenem?

  • životní styl
  • domácnost
  • zelenina

Mohlo by vás zajímat

Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email