{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Malý průvodce světem dýní: Jaká se hodí na vydlabání a jaká do polévky?

Dýně jsou u nás poslední roky v kurzu stále více. Nejen, že se pomalu začínají spojovat i s našimi „dušičkami“, ale hojnější využití nacházejí také v kuchyni. Jak to s nimi vlastně je? Z kolika druhů můžete vybírat a proč se dýně spojuje zrovna s Halloweenem?

  • životní styl
  • domácnost
  • zelenina

Mohlo by vás zajímat

Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Zářivá pleť bez mastnoty: Jak si vybrat správný opalovací krém pro mastnou pleť?
Hormony vzhůru nohama? Jak zvládnout návaly horka a další potíže po čtyřicítce!
Dlouhé řasy a husté obočí? Příroda má recept!
Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Tejpování proti vráskám: Hit, který hýbe internetem
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email