{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Malý průvodce světem dýní: Jaká se hodí na vydlabání a jaká do polévky?

Dýně jsou u nás poslední roky v kurzu stále více. Nejen, že se pomalu začínají spojovat i s našimi „dušičkami“, ale hojnější využití nacházejí také v kuchyni. Jak to s nimi vlastně je? Z kolika druhů můžete vybírat a proč se dýně spojuje zrovna s Halloweenem?

  • životní styl
  • domácnost
  • zelenina

Mohlo by vás zajímat

Jak zasklení balkonu ovlivňuje kvalitu vzduchu v bytě a vznik plísní
Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email