{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Rakytník: Jak při jeho zpracování nepřijít o vitamín C

Rakytník je pro svou výraznou kyselou chuť pro mnohé prakticky nepoživatelný, ale přesto je škoda ho nevyužít. Zpracujte ho tak, abyste ho mohli denně užívat a zároveň ztratili co nejméně cenného vitamínu C.

  • zdravá strava
  • vitamíny
  • imunita

Mohlo by vás zajímat

Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email