{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Rakytník: Jak při jeho zpracování nepřijít o vitamín C

Rakytník je pro svou výraznou kyselou chuť pro mnohé prakticky nepoživatelný, ale přesto je škoda ho nevyužít. Zpracujte ho tak, abyste ho mohli denně užívat a zároveň ztratili co nejméně cenného vitamínu C.

  • zdravá strava
  • vitamíny
  • imunita

Mohlo by vás zajímat

Jak zasklení balkonu ovlivňuje kvalitu vzduchu v bytě a vznik plísní
Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email