{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jaké sójové potraviny vám prospějí a jakým podobám sóji je lepší se vyhnout?

Sója ještě před lety zažívala v západních zemích doslova boom, začala se ve velkém pěstovat, používat a především i propagovat. Ačkoliv ji stále najdeme ve spoustě produktech, začíná se o ní mluvit spíše negativně. Jak to tedy doopravdy je?

  • zdraví
  • zdravá strava
  • bílkoviny

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email