{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Křen: vliv konzumace na zdraví a rady na využití v kuchyni

Křen je kořenová zelenina známá typickou štiplavou chutí a vůní – díky ní dokáže pořádně protáhnout dutiny a pomoci s rýmou. Pokrmům dodá říz nebo je krásně zjemní – podle toho, jak jej nadávkujete. A oplývá i dalšími přednostmi. Pojďme se na ně podívat.

  • zdraví
  • zdravá strava
  • vitamíny

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email