{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Křen: vliv konzumace na zdraví a rady na využití v kuchyni

Křen je kořenová zelenina známá typickou štiplavou chutí a vůní – díky ní dokáže pořádně protáhnout dutiny a pomoci s rýmou. Pokrmům dodá říz nebo je krásně zjemní – podle toho, jak jej nadávkujete. A oplývá i dalšími přednostmi. Pojďme se na ně podívat.

  • zdraví
  • zdravá strava
  • vitamíny

Mohlo by vás zajímat

Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email