{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Mrkev: vliv konzumace na zdraví a rady na využití v kuchyni

Jedna z nejoblíbenějších, nejpoužívanějších a také nejzdravějších druhů kořenové zeleniny: Zářivě oranžová (nebo někdy i žlutá) a příjemně nasládlá mrkev, která je všestranným typem zeleniny do našeho jídelníčku.

  • zdravá strava
  • vitamíny
  • zelenina

Mohlo by vás zajímat

Hormony vzhůru nohama? Jak zvládnout návaly horka a další potíže po čtyřicítce!
Dlouhé řasy a husté obočí? Příroda má recept!
Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Tejpování proti vráskám: Hit, který hýbe internetem
Přírodní cestou za bronzem: Krásné opálení bez chemie i výčitek
Jezte chytře i v horku: Letní pokrmy, které nezatěžují, ale nabijí tě energií
Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email