{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Mrkev: vliv konzumace na zdraví a rady na využití v kuchyni

Jedna z nejoblíbenějších, nejpoužívanějších a také nejzdravějších druhů kořenové zeleniny: Zářivě oranžová (nebo někdy i žlutá) a příjemně nasládlá mrkev, která je všestranným typem zeleniny do našeho jídelníčku.

  • zdravá strava
  • vitamíny
  • zelenina

Mohlo by vás zajímat

Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email