{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Knedlíky na mnoho způsobů – místo ověřené klasiky vyzkoušejte rýžové nebo jáhlové

Knedlíky jsou tradiční českou přílohou k mnoha různým jídlům. Jejich klasická varianta z pšeničné mouky se dá nahradit zdravější verzí, knedlíky se dají i různě obohatit a netradičně ochutit. Máme pro vás tipy na to, jak nechat do vaší kuchyně vstoupit pestrost.

  • životní styl
  • zdravá strava
  • domácnost

Mohlo by vás zajímat

Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Rodiče pozor: Tohle jsou svačiny, se kterými u dětí nejen vyhrajete, ale uděláte i něco pro jejich zdraví
Houby a dieta: Jíte je správně, nebo děláte častou chybu, která brání hubnutí?
Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email