{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Knedlíky na mnoho způsobů – místo ověřené klasiky vyzkoušejte rýžové nebo jáhlové

Knedlíky jsou tradiční českou přílohou k mnoha různým jídlům. Jejich klasická varianta z pšeničné mouky se dá nahradit zdravější verzí, knedlíky se dají i různě obohatit a netradičně ochutit. Máme pro vás tipy na to, jak nechat do vaší kuchyně vstoupit pestrost.

  • životní styl
  • zdravá strava
  • domácnost

Mohlo by vás zajímat

Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email