{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Kopr: vliv konzumace na zdraví a rady pro použití v kuchyni

Bylinka kopr často evokuje představu kyselých okurek nebo koprovky. A není divu. Již po staletí má své pevné místo v různých kuchyních a zejména té české. A ne bezdůvodně: nejen, že zajímavě chutná, kromě toho i prospívá zdraví.

  • zdravá strava
  • bylinky
  • trávení

Mohlo by vás zajímat

Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email