{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Pohanka: dejte ji šanci, je mimořádně zdravá a bezlepková

Pohanka byla i na území Čech a Moravy velmi využívána, ale postupem času se na tuto prospěšnou surovinu téměř zapomnělo a dnes se těší spíše velké oblibě zejména u příznivců zdravého stravování. A to je velká škoda.

  • zdravá strava
  • lepek
  • vláknina

Mohlo by vás zajímat

Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email