{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Na Zelený čtvrtek něco zeleného na talíř a ke snídani jidášky

Na Zelený čtvrtek by se na vašem talíři mělo objevit něco zeleného. Odkud pochází tato tradice a co zeleného bychom měli vybrat, aby to prospělo našemu zdraví? Přečtěte si tipy na „zeleno-čtvrtkové“ menu.

  • životní styl
  • domácnost
  • tradice

Mohlo by vás zajímat

Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email