{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Pórek: Jeho význam pro zdraví a využití v kuchyni

Pomáhá se zácpou, s nadýmáním i průjmy, čistí žaludek i střeva od bakterií a kvasinek. Příznivě působí při žilních onemocněních, snižuje hladinu cholesterolu a skvěle chutná nejen v polévce. Potřebujete znát další důvody, proč dát pórku v jídelníčku pevné místo?

  • zdravá strava
  • trávení
  • zelenina

Mohlo by vás zajímat

Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email