{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Petrželka: vliv na zdraví a využití v kuchyni

Chutná dvouletka, která se ale častěji pěstuje jako jednoletka. V prvním roce totiž přináší na svět o mnoho více aromatičtějších lístků než v roce druhém, který je oproti slavnému začátku poměrně chudý. Petrželka – nepostradatelná součást kvalitní kuchyně.

  • zdravá strava
  • bylinky
  • domácnost

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email