{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Mangold: opomíjená listová zelenina, která září barvami. Jaké má využití v kuchyni?

Mangold byl velmi oblíbenou a hojně používanou zeleninou. Až později ho nahradil špenát. Obě rostliny jsou však trochu jiné a to nejen chutí. Mangold můžete použít v kuchyni na sto způsobů a stejně tak i v lidovém léčitelství.

  • zdravá strava
  • vitamíny
  • zelenina

Mohlo by vás zajímat

NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Zažívací potíže po dietních chybách: Jak si rychle pomoci?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email