Za „přechod“ u mužů může nedostatek testosteronu. Jak udržet jeho normální hladinu v těle?

Za „přechod“ u mužů může nedostatek testosteronu. Jak udržet jeho normální hladinu v těle?
zdroj: Naturamed

Síla, energie, výkonnost a výdrž jsou pro muže velmi důležité. Jste muž, který se cítí bez energie, s přibývajícími roky ztrácíte vitalitu a máte pocit, že vám ubývají síly? Za únavou a podrážděnosti může být pokles testosteronu. Ten začíná u mužů už ve 30 letech. Pokud i vy pociťujete, že potřebujete dobít baterky, máme pro vás řešení. ProMan Plus je potravinový doplněk obsahující kombinaci klíčových látek, které přispívají k udržení normální hladiny testosteronu, energie, výkonnosti a výdrže.

Testosteron je mužský pohlavní hormon produkovaný varlaty a nadledvinami. S postupujícím věkem jeho hladina u mužů klesá, ročně se sníží až o 1 %. Kolem 40. roku, kdy testosteron klesá až o 10 %, se začínají projevovat i první příznaky tohoto nedostatku – ztráta vitality, snížená výkonnost, málo energie a celková únava. Pokud se chcete těmto nepříjemným symptomům vyhnout, měli byste dlouhodobě dbát o udržení normální hladiny testosteronu v těle.

Přirozený způsob, jak mít testosteron pod kontrolou, je zdravý životní styl, pravidelný pohyb a dostatečný spánek. Za snižováním mužského hormonu v těle stojí ale i vnější vlivy, jako je stres, rychlý životní styl nebo znečištěné životní prostředí. Všechny tyto faktory mají pak vliv i na psychickou a fyzickou pohodu. Vhodným řešením je dodat tělu látky, které produkci testosteronu v těle podpoří. Právě kombinaci dvanácti pečlivě vybraných ingrediencí obsahuje ProMan Plus, vysoce kvalitní přírodní produkt z Norska, který pracuje v per­fektní součinnosti pro dosažení maximálního efektu.

ProMan Plus obsahuje celou řadu vitamínů a minerálů pro mladistvou energii a mužskou sílu, z nich například:

  • Rozchodnice – stimuluje nervový systém, povzbuzuje mentální aktivitu a působí při únavě. Zároveň také blahodárně ovlivní vás spánek.
  • Pískavice – pomáhá udržovat normální hladinu tuků a cukru v krvi.
  • Ženšen – podporuje vitalitu, dodává energii, působí proti únavě a vyčerpání. Přispívá k udržování normální sexuální funkce.
  • Damiana – extrakt z ní je znám jako afrodiziakum. Tato látka tedy podporuje sexuální výkonnost, přispívá k regeneraci fyzických a mentálních sil a posiluje mentální i fyzickou odolnost.
  • Hořčík – podporuje správnou funkci svalů
  • Zinek – pomáhá udržovat optimální hladinu testosteronu v krvi, přispívá k normální plodnosti a rozmnožovací schopnosti. Podílí se na metabolismu bílkovin, sacharidů, tuků a mastných kyselin.

O společnosti NaturaMed
Společnost NaturaMed Pharma AS založil v Norsku v roce 1991 Knut-Erik Karlsen. Do České republiky vstoupila značka v roce 2006, kdy vznikla její česká pobočka NaturaMed Pharmaceuticals se sídlem v Českých Budějovicích. Od roku 2009 působí NaturaMed i na slovenském trhu. Doplňky stravy společnosti NaturaMed si v České republice zakoupilo již více než 1 800 000 zákazníků.

Kontakt pro novináře:
Renáta Sikorová, +420 730 169 567, e-mail: renata.sikorova@bisonrose.cz

Otevřít galerii

Líbil se Vám článek?
Sdílejte ho s přáteli! A přidejte si nás na seznam.cz!